Hoi! Ik ben Eveliena, een enthousiaste, nieuwsgierige, gedreven vrouw met een creatieve geest. Ik heb mezelf (her) ontdekt in de yoga. Sinds 7 jaar beoefen ik yoga. Elke keer als ik op de mat de instructies van de docente volgende vroeg ik mij af waar de houding goed voor was? Drie jaar geleden heb ik de knoop doorgehakt en ben een 200 uurs opleiding hatha yoga succesvol gaan volgen. Yoga heeft en geeft mij elke keer weer inzichten in wie ik ben, wat wel of niet goed voor mij is, grenzen verkennen, verleggen maar ook vastzetten, wat ik anderen wel of niet kan geven. Inmiddels heb ik mijn hatha diploma  en twee certificaten voor flow in je les en eindexamen yoga. Ik oefen elke dag en volg nu twee nieuwe studies in de yoga: slim en shape en restorative yoga. Ik geef graag in een no nonsens style les en sta open voor vragen of suggesties.

Yoga gaat niet alleen over bewegen, het gaat over naar binnen keren rust en liefde voor jezelf vinden, je leven in balans brengen op en naast de mat.

Graag ontmoet ik je op de mat!

Namasté🌸💜

Eveliena van Dorrestein

Jadana yoga