Ik ben Andrews Ziddah en ben de hoofdtrainer van Club Physique. Ik gaf ruim drie jaar les bij Club Physique, voordat ik de eigenaar werd. Ik ben begonnen als bootcamptrainer. Kort daarna ben ik ook binnenlessen gaan geven, zoals Freedom Fit. Freedom Fit heb ik samen met de vorige eigenaar ontwikkeld. Met Freedom Fit heb ik in circuitvorm verschillende fitness-oefeningen na elkaar een soort cross-fit programma ontworpen, waarbij leden ook individuele begeleiding krijgen in groepsverband. Ieder kan zijn eigen tempo volgen.
Ik geef nu meerdere lessen bij Club Physique, zoals Body Shape, Vitaal, Zumba en Kickboxing. Ook zelfverdediging voor kids.
Mijn kracht is om mensen enthousiast te houden. Daarnaast om tijdens het trainen er voor zorgen dat er getraind wordt met de juiste houding en dat mensen zelf ervaren wat het doel van een oefening is. Ik vind het belangrijk dat er op een veilige manier getraind wordt.
Tijdens de lessen vind ik de groepssfeer belangrijk, en draag daar ook actief aan bij. Door elkaar positief te motiveren kan er meer bereikt worden.
Ik geef naast de groepslessen in mijn eigen sportruimte in Ede ook Personal Training, Weerbaarheidstraining en Leefstijl Coaching.