Instapcursus Hardlopen

Door de ontwikkelingen rondom Corona-Virus is de instapcursus tot nadere orde uitgesteld. Als deze weer van start gaat, zal dit op een woensdag zijn van 18.45u – 19.45u. Voorlopig is nog zeer onduidelijk vanaf wanneer.

Inhoud van de instapcursus:

Wil jij onder professionele begeleiding op een veilige manier leren hardlopen?

Dan is deze instapcursus iets voor jou. In de cursus leer je staptechnieken, houding, opbouw van (afstand)trainen en bewust ademhalen)

Het doel is dat je in je eigen tempo leert, hoe jij op de meest efficiënte manier leert te hardlopen, maar ook zelfstandig te trainen. Plezier en motivatie staan hierbij centraal.

Tijdens de instapcursus krijg jij ook voedingstips om een goede conditie op te bouwen en te behouden.

Wil jij met een energieke trainer deze uitdaging aangaan, meld je aan via het aanmeldformulier op de website.

Aanmelden kan tot 11 maart 2020. Wees welkom!

Data: volgt later
Tijd: 18.45u – 19.45u.
Kosten: 25 euro leden, niet-leden 35 euro
Waar: start bij Ut Sporthuus
Meenemen: Verlichte hesjes, warme kleding en eventueel bidon water

Hardlopen

Naast binnen activiteiten heeft Club Physique ook meerdere buitenactiviteiten. Sinds 2005 geven we hardlooptrainingen voor gevorderden recreanten. Tijdens de looptrainingen werken we aan het uithoudingsvermogen de snelheid en looptechniek. Tijdens de duurlooptrainingen, loopt ieder op z’n eigen snelheid Naast duurlopen doen we ook aan intervaltraining, verrassingslopen etc.


Ook willen we voor degene die dat leuk vinden meedoen aan bepaalde (wedstrijd)lopen in de omgeving (bijv. Berg tot bergrace, Horaloop etc.). Dit is dus niet verplicht.


Het belangrijkste van deze training is dat we lol in het lopen hebben en dat het ook nog verantwoord en gezellig is.


Bent u nog beginner maar hardlopen lijkt u wel hartstikke leuk, dan kunt u in het voor- of najaar meedoen aan onze instapcursus. Als u deze cursus heeft afgerond kunt u instromen bij 1 van onze trainingsuren
.