Yoga

Vanaf oktober 2014 is  Club Physique gestart met yoga. Gevarieerde lessen voor iedereen die behoefte heeft aan balans voor lichaam en geest. We nemen als basis de hatha yoga waarbij de verschillende yogahoudingen op de ademhaling worden uitgevoerd en vloeiend in elkaar overlopen. Door yoga word jouw lichaam sterker, soepeler en je zult minder stress ervaren. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van deze ontspannende inspanning.
 
Yoga wordt gegeven op dinsdagavond, niet in de sporthal Ut Sporthuus, maar in basisschool de Triangel, Kerkhoflaan 29. Ga het pad naast de school in (langs een coniferen heg). Daar kunt u auto of fiets parkeren. Door het hek komt u op het schoolplein. De ingang is de oranje deur.  
 
De buitendeur is een kwartier voor aanvang van de les open en zal tijdens de les afgesloten worden. Dit in verband met de veiligheid van de school. Dus:
1e les: 19.15 - 20.15 u (inloop 19.00 u)
2e les: 20.30 - 21.30 u (inloop 20.15 u)
 
Als je nieuw bent en je volgt voor het eerst een yogales, dan kan je het beste van te voren contact opnemen met onze yoga-insructrice, Saskia Koen, voor bezetting van de les. Tel 0653409384.
 

Met de school De Triangel is de afspraak dat yoga-deelnemers zo veel mogelijk op de fiets komen en hun fiets op het schoolplein zetten. Mocht je toch met de auto komen, geen probleem, maar gelieve te parkeren op de parkeerplaats achter het schoolplein! Bedankt voor je medewerking. 

 
I.v.m. de hygiëne willen we u vragen een eigen yoga matje aan te schaffen. Daarnaast is het fijn om een dekentje en kussentje mee te nemen en u warm en confortabel te kleden.  Yoga doen we op antislip sokken of blote voeten en zonder handdoek dit i.v.m. het wegglijden.
 
 Yoga

Rooster Yoga

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
19:15 - 20:15
20:30 - 21:30