Nieuws

SlankFit-cursus 2018

Wil je de gemaakte kilo’s kwijt die je tijdens Kerst en Oud en Nieuw hebt verzameld of wil je gewoon lekker fit blijven of worden? Sport dan mee met ons op de woensdagavond!


Tijdens SlankFit werken we keihard aan onze conditie en ons figuur. Ieder op zijn eigen tempo e niveau.

Dat is het unieke van deze work-out op muziek! Of je nu lang niet gesport hebt of je nu een fervent sporter bent, of je dik of dun bent, iedereen zal uitdaging vinden in deze les. Geen saaie fitnessapparaten waarop je jezelf moet motiveren, maar oefeningen met uitdagende materialen en veel actie!

Versterken van spieren, verbetering van houding en figuur, verbranden van calorieën en verbeteren van conditie zijn onderdelen van dit programma van 16 weken. Je wordt opgezweept door de muziek. Je medesporters en instructeur dagen je uit net iets verder te gaan dan je dacht te kunnen. Aansluitend kan je meedoen met het buikspierkwartier.

Wij bieden vanuit Club Physique ook een voedingsadvies aan. Dit bevordert regelmaat in het dagelijkse eetpatroon en benadrukt de gezonde voeding. Geen poeders of pillen, maar een simpel eetmodel dat je je hele leven kan aanhouden als leidraad. Wil je nog een extra stok achter de deur, dan kunnen we je gewicht bijhouden door iedere week te wegen en regelmatig je resultaten te monitoren.

Voor wie is SlankFit nu precies?

De les is eigenlijk voor iedereen geschikt, ook als je last hebt van obesitas (overgewicht). SlankFit is voor zowel mannen als vrouwen (vanaf 15 jaar), die willen afvallen en/of fitter en energieker willen worden. Wat zijn de effecten van SlankFit? Je valt af en je figuur wordt strakker, je wordt of blijft fit, je voelt je energieker en je krijgt meer zelfvertrouwen. Motiveer jezelf en een ander, kom samen met een vriend of vriendin!

Startdatum SlankFit: woensdag 17 januari

Tijd 20.15-21.15 uur, aansluitend buikspierkwartier

Wil je gezonder het nieuwe jaar in, start dan nu!

 


Keer terug naar de nieuwspagina