Nieuws

Even voorstellen aan onze nieuwe collega
 
Nieuwe instructrice:
Renate van Prooijen stelt zich aan jullie voor
 
 
Al enige tijd zijn we bij Club Physique op zoek naar een nieuwe collega. Henny heeft aangegeven vanaf haar 60ste verjaardag in mei minder te willen werken. Renate sport al jaren met veel plezier bij ons en heeft aangegeven dat ze graag een aantal uur bij ons wil lesgeven. Ze heeft een opleiding gedaan en tijdens de opleiding meegelopen met diverse lessen. Henny, Peggy en Anita zullen haar de komende maanden klaarstomen voor haar eigen uren. Renate stelt zich hier aan jullie voor:

Hallo allemaal, graag wil ik mij aan jullie voorstellen:

ik ben Renate van Prooijen en ik ben onlangs getrouwd met Thomas. Wij wonen samen in de nieuwe wijk de Haverkamp te Lunteren. 

Binnen Club Physique is mij gevraagd of ik een opleiding wilde volgen om vervolgens ook les te gaan geven! Dit leek mij zo leuk, dat ik dit graag wilde doen! Ik heb de opleiding Total Bodyshape Instructeur helemaal doorlopen en binnenkort ga ik mijn examen inleveren! De bedoeling is dat ik in juni begin met les geven, op de dinsdagavond met Pilates. Na de zomer ga ik op dinsdagavond een extra les, naast Pilates, geven. 

Ik heb er ontzettend veel zin in om te beginnen. De aankomende tijd ga ik nog veel meelopen en lessen volgen bij alle collega’s, dit om het vervolgens allemaal zelf te kunnen! 

Hopelijk tot dan!

Keer terug naar de nieuwspagina