Nieuws

De dinsdagavond gaat per juni veranderen
Let op!
Een paar aanpassingen in het vooruitzicht....
 
 
Henny heeft een tijd geleden aangegeven dat ze vanaf haar 60ste verjaardag in mei, minder les wil gaan geven. Erg jammer voor ons, want wij gaan Henny’s gedrevenheid en haar professionele en enthousiaste lessen erg missen! Wij zijn erg hard op zoek geweest naar een goede opvolgster voor Henny. Dat is niet meegevallen, het is erg moeilijk goede mensen te vinden. 
  •  Na een werving onder onze eigen leden is Renate enthousiast geworden om een aantal uren bij Club Physique te gaan lesgeven. Ze zal vanaf juni de Pilatesles op dinsdagavond van Henny gaan overnemen.
  • Vanaf het nieuwe seizoen zal Renate ook een conditieshape-uur gaan geven op de dinsdagavond. Hoe de dinsdagavond er vanaf juni precies uit gaat zien (qua tijden), is nu nog wat te vroeg om te zeggen, aangezien wij ook met medehuurders te maken hebben.
  • Wat wel vast staat is dat het Rugfit-uur per juni zal komen te vervallen. Wel zullen we Renate zoveel mogelijk van onze kennis omtrent RugFit bij gaan brengen. Ze zal veel van de Rugfitoefeningen en kennis daarover verwerken in haar Pilateslessen. Rugfitters, jullie zijn van harte welkom in de Pilateslessen!
  • De Pilates op vrijdag wordt vanaf juni voorlopig overgenomen door Lievia. Vele hebben al van haar Vlaamse tongval mogen genieten. Ze heeft al een aantal keren voor Henny ingevallen op de vrijdag. Tot aan juni zal ze regelmatig met de lessen van Henny meedoen om zo de overgang soepel te laten verlopen. Aangezien Lievia ook regelmatig afwezig zal zijn (ze verblijft af en toe in het buitenland), blijven wij zoeken naar een stabiele Pilatesdocent.
Ken of ben je iemand die graag ons team wil versterken, neem gerust contact op met Peggy of Anita.

Keer terug naar de nieuwspagina