Hardlopen

Naast binnenactiviteiten heeft Club Physique ook een zeer actieve buitensporttak, met onder andere hardlooptraining voor gevorderde recreanten. Deze training houdt in dat we gaan werken aan uithoudingsvermogen, snelheid en looptechniek.
 
Naast duurlopen doen we ook aan intervaltraining, verrassingslopen etc. Regelmatig nemen we deel aan loopjes in de omgeving, bijv. Berg tot bergrace, Horaloop etc. Dit is natuurlijk niet verplicht. Het belangrijkste van deze training is dat we lol in het lopen hebben en dat het ook nog gezellig is.
 
De loopsnelheid varieert per loopgroep, neem contact met ons op en we kunnen kijken welk uur het best bij je niveau past.
De startplek voor de trainingen varieert nog wel eens, neem contact op met de trainer voor meer informatie. gert@clubphysique.nl of loes@clubphysique.nl
 
Ben je nog beginner, maar hardlopen lijkt je wel hartstikke leuk, dan kan je in het voor- of najaar meedoen aan onze beginnerscursus. De beginnerscursus vindt plaats eind maart en begin september.
 
De nieuwe opstartcursus start maart/april 2018
 
Een aantal regels die gelden voor zowel de cursus als de training:
  • Het is verplicht om een hesje of reflecterende kleding te dragen tijdens de wintermaanden
  • Je dient op tijd aanwezig te zijn, zodat de training op tijd kan beginnen en zo ook niet een halve of hele warming up overgeslagen wordt.
 Voor Rondje om de Koepel geeft Club Physique extra trainingen, lees hier meer Nieuws
 

Rooster Hardlopen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
19:00 - 20:00 19:00 - 20:00 19:00 - 20:00